Cautare

5323 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 ilfov" (3.05 secunde)
SC Vel Pitar SA din Ramnicu Valcea, SC Boromir IND SRL din Ramnicu Valcea, Auchan, Cora, Carrefour, Tedesco SRL din Italia, SC Grewe SRL din Vestem-Sibiu, SC SAL-PAN din Salonta-Bihor, SC Lucipol Impex SRL din Ramnicu Valcea, SC As Pan SRL din Popesti Leordeni-Ilfov, SC Cristian Impex SRL din Tulcea, SC Aida Prod Com SRL din comuna Cernica-Ilfov si SC Teoden SRL din Bailesti-Dolj.
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au intervenit cu 6 autospeciale si o autoscara.
Ploua si in judetele Buzau, Ilfov si Dambovita Avertizarea de vreme rea este valabila si pentru judetul Buzau. ... Judetul Ilfov:
Peste 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in prima zi de Craciun.
xxx Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov informeaza ca in urma cutremurului produs la ora 3:38:06 sunt efectuate recunoasteri in teren pentru a identifica posibile pagube, nefiind pana la acest moment inregistrate apeluri la numarul de urgenta 112.
Noi detalii privind agresorul care a montat o grenada pe gardul unei case din Ilfov. Politia a organizat filtre pentru a-l identifica
In total au fost efectuate 15 perchezitii in Botosani, Bucuresti, Ilfov si Vaslui, in urma carora 10 persoane au fost conduse la sediul Politiei Ilfov pentru audieri, fiind confiscate totodata peste 20.000 de pachete de tigari.
Ilfov. ... Din cercetarile efectuate a rezultat ca membrii gruparii sunt suspecti de comiterea mai multor furturi de cablu telefonic de pe raza sectorului 3 si judetului Ilfov.
Ilfov, care a declarat ca detine permis de conducere eliberat de autoritatile spaniole, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe sos. ... Ilfov, ocupant stanga spate in autoturismul marca Mercedes Benz, care a ramas internat la spital.
Stefan de 46 de ani, din judetul Ilfov, F. Gheorghe de 34 de ani, din judetul Ilfov, F. Madalina de 36 de ani, din Bucuresti, S.
George de 24 de ani, din judetul Ilfov, care in zilele de 31.01.2011 si 01.02.2011, profitand de neatentia angajatilor, au sustras din depozitul unei societati comerciale din sectorul 2, doua colete ce contineau telefoane mobile si sim-uri.
George de 24 de ani, din judetul Ilfov, care in zilele de 31.01.2011 si 01.02.2011, profitand de neatentia angajatilor, au sustras din depozitul unei societati comerciale din sectorul 2, doua colete ce contineau telefoane mobile si sim-uri.
Ancheta la Politia Ilfov. Dupa ce Antena3 CNN a dezvaluit in exclusivitate ca politistii de la Politia Orasului Voluntari au ignorat o plangere depusa de una dintre victimele fratilor Tate, superiorii politistilor au mai gasit si alte reclamatii asemanatoare uitate in fisete.
Ilfov, care a sustras un autoturism marca Dacia 1310.
Florin de 30 de ani, din judetul Ilfov, P. Mihai, de 20 de ani, din judetul Ilfov si V. Ionel de 33 de ani, din jud.
Sing de 20 de ani, cetatean chinez cu resedinta in judetul Ilfov, care a condus un autoturism marca Opel fara a poseda permis de conducere.
Paul de 30 de ani, din judetul Ilfov, care, in data de 15.10.2011, in jurul orei 17.00, prin fortarea sistemelor de inchidere ale usii de acces, a patruns in depozitul unei societati comerciale, situat pe str.
Victor, de 38 de ani, din judetul Ilfov - ambii cunoscuti cu antecedente penale - in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Cei doi barbati, unul din Ilfov, celalalt din Bucuresti, au fost imobilizati dupa ce a fost folosit armamentul din dotare.
Gabriel de 26 ani, din judetul Ilfov, care in jurul orei 22.30, a sustras combustibil in valoare de 150 lei, de la o benzinarie situata pe str. ... Apostol de 22 ani, din judetul Ilfov.
Politistii din Bragadiru, Ilfov, au fost sesizati prin apel 112, ca pe o strada din localitate, a izbucnit un conflict intre mai multe persoane.
google-analytics.com